MetapanOntwerp en installatie van koude opslag van groenten en fruitSchade aan het menselijk lichaam

  • vrijgavetijd:2022-05-04 19:50:57
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:320
  • Korte omschrijving:

    Metapan, is de thermische geleidbaarheid slechts . ~ .w / (m.k)Thermische isolatie van rigide polyurethaan heeft een lage warmte

Artikel inhoud
is de thermische geleidbaarheid slechts . ~ .w / (m.k)

Thermische isolatie van rigide polyurethaan heeft een lage warmtegeleiding en een goede thermische werking. Wanneer de dichtheid van rigide polyurethaan ~ kg /m is, die het laagst is onder alle thermische isolatiematerialen op dit moment.

De hoogte van het magazijn, de horizontale en verticale van het magazijn moet worden ontworpen volgens de koeltechniek, koelapparatuur, transport en stapeling omstandigheden. De selectie van isolatiebord is zeer belangrijk voor de Koudgebergte van Guangdong. Op dit moment gebruikt de overgrote meerderheid van de koude opslag polyurethaanse isolatieboard. Wat zijn de kenmerken en voordelen van polyurethaan isolatiebord?

MetapanVacuum test: na de test van de druk van het systeem kan het systeem worden getest op het lek in vacuüm. Het doel is de luchtdichtheid onder vacuüm te verbeteren en de voorwaarden voor ammoniakvulling van het systeem voor te bereiden.

Het isolatiebord van de koelopslag bevat polyurethaan dubbelzijdige stalen plaat. Het belangrijkste effect van dit isolatiebord is een goede afdichting, isolatie en vochtbestendig effect, zodat het koeleffect van de koude opslag wordt gewaarborgd. De elektrische koelkastdeur wordt gebruikt voor de koelkastdeur, en het personeel van de koelopslag kan de deur tijdig en effectief openen en sluiten bij binnenkomst en vertrek, om te voorkomen dat de koelcapaciteit van de koelruimte wordt verloren.

AlexandrhroupolisHet is nodig om een speciale Tally room (gebied) op te zetten, en de temperatuur van het meetgebied wordt meestal gecontroleerd op ~ + ;.

De configuratie van de apparatuur is redelijk en de levensduur van het snelvriesmagazijn is lang. De redelijke configuratie van de apparatuur van het snelvriesmagazijn kan de diensttijd van het snelvriesmagazijn aanzienlijk verlengen. Sommige compressoren zijn gemakkelijk te beschadigen wanneer ze werken bij volle lading voor een lange tijd, dus proberen we om schroef parallelle eenheden te gebruiken. Het grote voordeel van deze eenheid is dat het alle apparatuur kan aanzetten, net als de verschuiving op het werk, zodat de compressor op zijn beurt kan werken en rusten.

Tijdens de installatie van koud opslagbord in koude opslag zal de kwaliteit van de installatie de temperatuur van de koude opslag rechtstreeks beïnvloeden. Als een belangrijke structuur die in de koude opslag wordt gebruikt, moet de koelplank aandacht besteden aan de details van de installatie, de problemen ontdekken die gemakkelijk te negeren zijn en de verkeerde installatie vermijden, die het gebruik van de koude opslag of het hele installatieproces zal be ïnvloeden, zodat de afvalmiddelen en de kosten worden verhoogd.


MetapanOntwerp en installatie van koude opslag van groenten en fruitSchade aan het menselijk lichaam



Wanneer de koude opslag wordt gebouwd, moet de verspreiding van waterdamp en de infiltratie van lucht worden voorkomen. Wanneer buitenlucht binnendringt, zal het niet alleen het koude verbruik van de koude opslag verhogen, maar ook vocht in het magazijn brengen. Vochtige condensatie zal de warmte-isolatie structuur vochtig maken en bevriezen en schade toebrengen aan de koude opslagstructuur. Daarom is het noodzakelijk om vocht-proof en warmte isolatie laag, installatie van koude opslag,MetapanOntwerp van koude opslag, fruitopslag koud bewaren, medische koude opslag en andere producten, goed verkopen in huis en in het buitenland, en een lange levensduur hebben! Producten leiden de draadindustrie. Welkom om te informeren, zodat het koelhuis een goede afdichting, vochtbestendige en stoom isolatie prestaties.

Meet de voedingsspanning volgens de technische voorschriften voor het vullen van fluor en de inbedrijfstelling van het koelsysteem.

Sluit het koelsysteem aan. De kabels en koperen leidingen moeten worden gebruikt om de koeleenheid het elektrische regelsysteem en de andere onderdelen van de koude opslag aan te sluiten; de verbindingsleidingen moeten nauw verbonden zijn en de bijbehorende thermische isolatie- en beschermingsmaatregelen moeten worden genomen.

Laatste raadplegingDe factoren die van invloed zijn op de installatiekosten van koude opslag zijn de volgende: de bouw van koude opslag: de selectie van de locatie moet voldoen aan wetten en voorschriften en aan de relevante eisen voor voedselhygiëne en -hygiëne. En let op de bescherming van het milieu en het ecologisch evenwicht. Bovendien moet het bevorderlijk zijn voor de productie, de bouw en de droogceremonie.

De koelapparatuur in de verse bewaaromgeving van het diepgevroren magazijn neemt meestal het compressiekoelsysteem in één fase aan met freon als koelmiddel. De verdampingsmodus in het magazijn is de koelventilator, die het type plafond kan zijn. Als het aantal opslagplaatsen klein is en het volume niet groter is dan kubieke meters, kan de koelmodus van de opslagmachine worden overwogen. Als er een groot aantal pakhuizen zijn,MetapanHoeveel kost het om een kleine koude opslag te installeren, bleekmiddel, formaline, enz. Specifiek, nadat de vissen uit het vriesmagazijn zijn, verwijder de vrieslaag op de verdampingspijp groep en houd de temperatuur van het magazijn onder de ^;, maak het dan klaar met ~g azijn per kubieke meter van het snelle vriesmagazijn, gebruik een sproeier naar het magazijn, sluit de deur van het magazijn stevig, en start de ventilator van de azijn intermitterend te laten volatiliseren en stromen in het magazijn, zodat de azijn een hoop visgeur kan absorberen.


MetapanOntwerp en installatie van koude opslag van groenten en fruitSchade aan het menselijk lichaam



Kunstmatige koeling houdt de kamer op een constante temperatuur. De muren, vloeren en vlakke daken van grote koude opslagplaatsen zijn voorzien van thermische isolatiematerialen met een bepaalde dikte om de binnenkomende warmte van buitenaf te verminderen. Om de absorptie van zonnestraling te verminderen, is het oppervlak van de externe wand van de koude opslag wit of licht gekleurd.

Ontwikkeling CurriculumHet warenhuis is een opslagplaats onder ; de zon kan niet recht zijn. De vochtigheid is % % relatieve vochtigheid, en er zijn overeenkomstige strenge eisen voor de muur, plafond, ventilatie, desinfectie en epidemische preventie van het magazijn. Het koelsysteem gebruikt volledig automatische microcomputer elektrische technologie en hoeft niet in dienst te zijn. Het bewaart vooral westerse en Chinese grasmaterialen en instrumenten, en kan de temperatuur en vochtigheid in het opslaggebied controleren en registreren.

Het opzetten van een perfect computernetwerk om de wetenschap van de distributie en traceerbaarheid van koelketens te realiseren. In de Europese Unie, de Verenigde Staten en Japan zijn alle leden van de voedselketen wettelijk verantwoordelijk voor de traceerbaarheid.

--vloerinstallatie van koude opslag: eerste verdieping van de vloer, dan de vloer installeren, een prachtige vloer selecteren en het op een opvallende plaats zetten, en een goede job doen in de vloer en verdamper drainage systeem.

MetapanEen groot aantal personeelsleden is niet toegestaan om goederen in het magazijn te selecteren. Sluit de deur van het magazijn op tijd. Wanneer de deur van het magazijn wordt geopend, let dan op of het luchtgordijn wordt geopend of het deurgordijn naar behoren wordt geplaatst. Doe de lichten uit als je het pakhuis verlaat.

Polyurethaan koelkarton gebruikt licht polyurethaan als intern materiaal van koelkarton. Het voordeel van polyurethaan is zeer goede warmteisolatie. De buitenkant van de koude opslag bestaat uit SII, PVC kleur stalen plaat en roestvrij stalen plaat. Het voordeel hiervan is dat het koeling kan voorkomen, omdat het temperatuurverschil binnen en buiten het bord groot is, en de temperatuur zal verspreiden, waardoor koeling meer energie-besparing en verbetert de werking van koeling.

De koelmiddel lading is onvoldoende. Op dit moment, gewoon genoeg koelmiddel toevoegen.

MetapanOverige productinformatie
  • New YorkAangifte voor koude opslagStructureel ontwerp van een snelverdeeleenheid

    New YorkAangifte voor koude opslagStructureel ontwerp van een snelverdeeleenheid

  • Chicago.Assemblage koude opslagprijsVoorzorgsmaatregelen voor gebruik

    Chicago.Assemblage koude opslagprijsVoorzorgsmaatregelen voor gebruik

  • Houston.Bedrijf voor het ontwerp van koelopslaginstallatiesOnderzoek en ontwikkeling van apparatuur

    Houston.Bedrijf voor het ontwerp van koelopslaginstallatiesOnderzoek en ontwikkeling van apparatuur

  • Phoenix.Bedrijf voor verse opslag van groentenlevering

    Phoenix.Bedrijf voor verse opslag van groentenlevering

  • San AntonioBehoud van vruchtenVerminderen van radioactieve verontreiniging

    San AntonioBehoud van vruchtenVerminderen van radioactieve verontreiniging

  • San Diego.Behoud van vruchten in koude opslagProblemen bij het walsen

    San Diego.Behoud van vruchten in koude opslagProblemen bij het walsen

  • San JoseBereiding van de opslag van verse groentenBescherming van de prijzen

    San JoseBereiding van de opslag van verse groentenBescherming van de prijzen

  • Jacksonville.Berging tegen koude plantenBerekeningsmethode voor de draagkracht

    Jacksonville.Berging tegen koude plantenBerekeningsmethode voor de draagkracht

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!